Club Biliard-Bowling, Club Wellness, Club Piscina Spl. Independentei 319B
Club fitness

Fitness

Fitness-ul poate fi descris ca acea conditie care ne ajuta sa aratam si sa ne simtim bine. Aceasta inseamna sa te poti baza pe corpul tau atunci cand ai nevoie, indiferent de ce faci.

Oamenii care fac cu regularitate exercitii fizice sustin ca se simt mult mai bine. Pentru ca exercitiile diminueaza stresul, iti creaza o stare de buna dispozitie, te relaxeaza si iti creaza o mai buna imagine despre tine insuti.

Antrenamentul cu greutati reprezinta programul tipic pentru fitness. Daca doriti rezultate rapide, nimic nu se compara cu utilizarea greutatilor pentru tonifierea musculaturii corpului dvs.

Antrenamentul cu greutati sau utilizarea masinilor cu greutati ajuta la arderile grasimilor în exces si face musculatura ferma. Unii experti cred chiar ca antrenamentul cu greutati va ajuta sa rezistati ravagiilor pe care le provoaca îmbatrânirea.

în IDM Club veti gasi cel mai complet set de masini profesionale pentru antrenamentul pe fiecare grupa de muschi, desfasurate pe o suprafata de peste 900 m.p.


Tel. 072-BILIARD, 072-BOWLING, 021-316.10.52

Zona Exclusiva *)

Tarif fitness

**

)
07:00-15:00 15:00-24:00
12 Lei / ora 18 Lei / ora

**)Taxarea se face la minut. Totalul contravalorii serviciilor se rotunjeste superior la 10 bani.
Inchiriere prosop
12 Lei / prosop
*) Accesul in Zona Exclusiva este permis numai membrilor clubului.

Cum pot deveni membru al Clubului Fitness-Wellness?


>> Tarife Wellness

Un alt mod de viaţă!