Club Biliard-Bowling, Club Wellness, Club Piscina Spl. Independentei 319B
Club fitness


Gimnastica aerobica nu are limita de varsta    Moda sălilor de sport a luat o amploare foarte mare, iar clasele de step aerobic, bossu, zumba şi pilates au devenit cel mai plăcut mod de a vă relaxa şi de a vă lucra întregul corp. Veţi simţi pe propia piele cum toţi muşchii corpului încep să lucreze şi veţi reuşi să scapaţi de kilogramele nedorite; caloriile arse diferă de la o persoană la alta în funcţie de nivelul de pregătire fizică la care se află, astfel că pe durata unei şedinţe de 60 de minute se pot arde de la 300 până la 1.000 de kcal


    Gimnastica aerobică va face oricui decizia uşoară în a începe un program complex de slăbire, deoarece etapele stabilite sunt în aşa fel construite încât se deprinde treptat obişnuinţa de a merge la sală. Însă, pentru a avea efectele cât mai rapide, trebuie să existe multă seriozitate. Gimnastica aerobică este percepută în mod direct ca amuzantă deoarece efortul depus pe ritmul muzicii pare mic; efectele sunt însă cele scontate dacă toate regulile de bază sunt respectate. Vă încărcaţi cu energie pozitivă, scăpaţi de oboseala şi stresul cotidian şi, de aceea, oricine şi la orice vârstă poate participa la aceste clase. Important este să aveţi voinţă şi să vă placă să faceţi mişcare. Un exemplu concret îl avem chiar în clubul nostru unde una dintre cliente, la cei 65 de ani, ne demonstrează că aerobicul nu are limită de vârstă, nelipsid de la nicio clasă şi lucrând cot la cot cu celelalte participante, care sunt mult mai tinere.


    O altă alternativă, adresată celor care nu pot participa la aceste clase din diferite motive, o reprezintă aquagym, care este un antrenament tot de tip aerobic; cu ajutorul unui nou factor – şi anume apa –, senzaţia de oboseală şi de epuizare fizică nu este atât de mare; de asemenea, nu transpiraţi, dar „lupta” cu apa nu este una uşoară.


    Aşadar, orice aţi alege – mişcare în ritmuri latino la clasele de zumba, ori încercarea de a vă găsi un echilibru pe bossuri sau muncind intens la power pumpşi step aerobic, mişcarea face bine oricui indiferent de vârstă: vădistraţi, eliminaţi toxinele şi scăpaţi de stresul cotidian, vă tonificaţi şi, nu în ultimul rând, scăpaţi de kilogramele nedorite.


   


    Nu uitaţi: Gândeşte liber, Be fun!
Tel. 072-BILIARD, 072-BOWLING, 021-316.10.52
Doriti sa aratati exceptional?
Un alt mod de viaţă!