IDM Club: biliard, bowling, tenis de masa, dart's, snooker
sala aerobic

Intrebari frecvente

Ce este Zona Exclusiva?

Zona Exclusiva este un spatiu delimitat în incinta Clubului IDM unde accesul este permis numai membrilor înregistrati (membrii seniori) pe baza unui abonament semestrial si a cardului de membru senior pe care îl primiti la înregistrare. Din Zona Exclusiva fac parte cluburile Wellness1 (W1) si Piscina (W3).

As vrea sa vin cu câtiva prieteni!

La IDM Club Wellness (W1) si IDM Club Piscina (W3) se pot face înscrieri de grup. În functie de numarul de persoane din grup (grupuri de 1-2 persoane sau grupuri de peste 3 persoane), toti membrii grupului beneficiaza de reduceri la achitarea taxei de membru senior.


Am platit deja un abonament pe 6 luni! De ce se mai platesc serviciile din cadrul clubului?

În Zona Exclusiva beneficiati de servicii si tarife exclusive, în functie de activitatea pe care o desfasurati. Taxarea acestor servicii se face la secunda. Acest mod de taxare asociat cu contorizarea automata a timpului petrecut în cadrul Zonei Exclusive va scutesc de plata unor servicii de care nu v-ati bucurat. Pentru a avea acces în Zona Exclusiva, trebuie însa sa fiti membru senior.


Am uitat cardul de membru senior acasa. Mai pot intra în club?

În cazul în care ajungând la club constatati ca nu aveti asupra dumneavoastra cardul de membru senior, puteti solicita un nou card de membru senior, pentru care este necesar sa achitati taxa de reemitere card de 10 lei. Toate drepturile pe care le aveti în calitate de membru senior se vor regasi si pe noul card. Emiterea noului card de membru nu va duce la inactivarea celui anterior. Veti beneficia astfel de doua carduri de membru senior pe care, pentru comoditate, le puteti eventual pastra separat, unul la birou si celalalt acasa.
Cele doua carduri nu pot fi utilizate simultan, asadar nu puteti intra în club folosind un card si iesi cu celalalt card.


Ce alte beneficii am în calitate de membru senior?

Cu cardul de membru senior beneficiati de tarifele destinate membrilor si la Biliard, Snooker, Bowling, Tenis de masa si Dart's pe toata perioada valabilitatii abonamentului si înca 12 luni de la data expirarii acestuia.


Tel. 072-BILIARD, 072-BOWLING, 021-316.10.52
Doriti sa aratati exceptional?
Un alt mod de viaţă!