IDM Club: biliard, bowling, tenis de masa, snooker, fitness, bodybuilding, aerobic, cardio, piscina, jacuzzi, solar, masaj

Piscina

Dimensiuni: 14 x 6.5 m. Adancime: 1.43m la margine -1.53 m în centru. Temperatura: 26-27 grd.Celsius. Concentraţia clorului: 1-3 ppm (conform standardelor Europene şi naţionale).

Dotata cu cele mai moderne instalaţii automate de menţinere a calitaţii şi a temperaturii apei, ea este recirculata şi filtrata în permanenţa. Zilnic, la ora 9 şi la ora 17 se fac teste pentru a verifica toţi parametrii apei. Modelul ales, a fost de piscina cu deversare permanenta placata cu gresie speciala, singurul acceptat pentru utilizare publica de ţarile CE.

Piscina este dotata cu 10 aparate profesionale de înot contra curentului.

Pornirea/oprirea lor se face prin apasarea butonului rotund de la partea superioara a capacului de inox. Ele se opresc automat dupa aproximativ 10 min. Prin apasare ulterioara jeturile repornesc, dumneavoastră putand astfel continua oricat de mult doriţi înotul împotriva curentului creat de jeturi.

Cele 2 jeturi, orientabile, asigura un debit maxim de 75 mc/h, reglabil cu ajutorul manetei culisante din partea centrala a capacului de inox.

Pentru un hidromasaj viguros apa poate fi mixata cu aer prin rotirea rozetei din partea inferioara a capacului de inox. Atenţiune, nu va apropiaţi foarte mult de jeturi, ele sunt puternice, iar la un contact prelungit pot produce vanatai.


Tel. 072-BILIARD, 072-BOWLING, 021-316.10.52

Zona Exclusiva *)

Tarif piscina, jacuzzi

**

)
07:00 - 24:00
36 Lei / ora

**)Taxarea se face la minut. Totalul contravalorii serviciilor se rotunjeste superior la 10 bani.
Inchiriere prosop, halat baie
12 Lei / prosop
24 Lei / halat
*) Accesul in Zona Exclusiva este permis numai membrilor clubului.

Cum pot deveni membru al Clubului Fitness-Wellness?


>> Tarife Wellness

Un alt mod de viaţă!