IDM Club: biliard, bowling, tenis de masa, dart's, snooker
sala fitness

Prelungire abomanent membru senior al Clubului de Fitness-Wellness

Abonamentul de membru senior are o valabilitate de 6 luni de la data activarii. Pentru prelungirea acestuia pe urmatoarele 6 luni, trebuie sa achitati taxa de prelungire, care este determinata de cheltuielile facute în cadrul Zonei Exclusive a clubului (taxa de membru senior, serviciile utilizate si consumatia de bar) în ultimele 6 luni. Acestea se cumuleaza si cu sumele cheltuite la jocuri, in cadrul clubului, in afara Zonei Exclusive si determina suma care trebuie platita pentru prelungirea calitatii de membru senior pe urmatoarele 6 luni, suma variind conform tabelului de mai jos.

Abonamentele prelungite devin valabile începând din data expirarii abonamentului si nu din data efectuarii platii. Se poate prelungi o singura perioada în avans.

Prelungire abonament Membru Senior
Taxa individuala Perioada de valabilitate Suma cheltuita în ultimele
6 luni
600 Lei 6 luni 0-500 Lei
450 Lei 6 luni 501-1000 Lei
300 Lei 6 luni 1001-1500 Lei
150 Lei 6 luni 1501-2000 Lei
0 Lei 6 luni peste 2000 lei


Membrii seniori titulari la clubul
Wellness1 (W1) care doresc sa aiba acces si la clubul Piscina W3 o pot face apelând la Receptia Biliard. Se va initia un al doilea abonament (cu acces pe acelasi card de membru) pe baza procedurii de Prelungire abonament membru senior. în functie de suma cheltuita în Zona Exclusiva în ultimele 6 luni, taxa pentru noul abonament se va regasi într-una din treptele din tabelul de mai sus. Noul abonament va fi întotdeauna sincron în timp cu abonamentul existent, prima taxa fiind proportionala cu timpul ramas pâna la data expirarii abonamentului existent.

Membrii seniori cu o vechime mai mare de 2 ani si membrii seniori care au cheltuieli cumulate în cadrul Zonei Exclusive a clubului mai mari de 2000 lei au automat acces, în limita locurilor disponibile, în clubul Wellness 2 si beneficiaza de acces gratuit la Piscina (W3). Cele 2 cluburi Wellness 1 si Wellness 2 sunt identice iar dumneavoastra beneficiati de aceleasi servicii în cadrul lor.

Membrii seniori care au drept de a intra în clubul Wellness 2 dar doresc sa beneficieze în continuare de serviciile clubului Wellness 1, pot opta:
  • pentru Wellness 1 si automat Piscina (W3) gratuita, renuntând la Wellness 2, sau
  • pot achita un nou abonament valabil în clubul Wellness 1, beneficiind în acelasi timp si de serviciile clubului Wellness 2.
Noul abonament este de asemenea determinat de suma cheltuita în Zona Exclusiva în ultimele 6 luni, taxa pentru noul abonament regasidu-se într-una din treptele din tabelul Prelungire abonament membru senior de mai sus. Noul abonament va fi sincron în timp cu abonamentul existent si la 50% din valoarea acestuia. Sumele cheltuite vor fi cumulate pe total, intrând astfel mai usor în treptele de reducere.


Tel. 072-BILIARD, 072-BOWLING, 021-316.10.52
Doriti sa aratati exceptional?
Un alt mod de viaţă!