IDM Club: biliard, bowling, tenis de masa, snooker, fitness, bodybuilding, aerobic, cardio, piscina, jacuzzi, solar, masaj
Reguli de utilizare a cardurilor la IDM Club

Utilizarea cardurilor de membru senior

Accesul oricarei persoane in zona exclusiva se face numai cu cardul de membru senior:


Nu incercati sa intrati cu cardul altcuiva si nu imprumutati cardul dumneavoastra altcuiva.

Toate usile din zona exclusiva se deschid numai daca apropiati cardul de senzorul din dreptul manerului. Va rugam sa fiti atent la culoarea in care se aprinde LED-ul:


galben (clipeste)

verde

rosu

USA DISPONIBILA.

Apropiati cardul dvs. de senzor si asteptati.

Daca in cateva secunde nu se aprinde LED-ul in rosu sau in verde, incercati la alta usa.

DA. PUTETI INTRA.

Impingeti sau trageti de usa pentru a o deschide.

Intrati numai dvs. Usa revine singura la loc.

NU INTRATI!

Incercati si la o alta usa.

Daca obtineti tot LED rosu, cardul dvs. este invalid. Cereti informatii la receptia clubului de biliard.

Odata intrat in zona exclusiva, LED-ul rosu are o alta semnificatie: fie usa este folosita de altcineva din partea opusa, fie zona in care solicitati accesul este limitata la un numar maxim de persoane, care a fost deja atins. In acest caz, va rugam sa asteptati iesirea unei persoane din zona respectiva, inainte de a incerca din nou. Nu ezitati sa cereti informatii personalului nostru.

Nu intrati pe o usa in spatele altei persoane si nu lasati pe altcineva sa intre pe usa deschisa cu cardul dvs. Accesul este strict individual, ca si raspunderea pentru incalcarea acestor reguli.


Utilizarea cardurilor de debit IDM


Cardul de debit IDM este un card de†plata emis de IDM Club pentru membrii seniori cu abonament semestrial achitat. Cardurile temporare, cardurile de biliard si bowling nu pot fi considerate carduri de debit IDM.

Cardul de debit IDM este netransmisibil, posesorul acestuia avand obligatia de a-l purta permanent asupra sa.

Alimentarea cardului de debit IDM

Alimentarea cardului de debit IDM presupune incasarea in avans de catre IDM Club a unor servicii/consumatii. Clientul care doreste sa-si alimenteze cardul trebuie sa il aiba asupra lui. Alimentarile de carduri se fac la Receptie Biliard. Sumele cu care se alimenteaza cardurile de debit IDM sunt pastrate la nominal si nu se actualizeaza cu inflatia, cursul euro, etc.

La anularea unui card si emiterea unui card de inlocuire, creditul restant de pe cardul anulat se va transfera automat pe noul card.

La expirarea cardului de membru senior, eventualul sold al cardului de debit IDM se constituie in venit pentru IDM Club.

Plata cu cardului de debit IDM

Plata cu orice carte de credit inclusiv cu cardul de debit IDM, trebuie anuntata de client.


Utilizarea cardurilor de biliard si bowling


Pentru a beneficia de tariful preferential la Biliard, Snooker, Bowling, Tenis de masa, lasati cardul al receptie atunci cand cereti deschiderea unei mese sau piste de joc.

Puteti cumpara oricate carduri de membru doriti. Puteti pastra un card in masina, altul la serviciu etc. Numai cardul pe care l-ati activat la deschiderea mesei de joc, este singurul valabil pe parcursul sesiunii la masa de joc respectiva. Ca membru al Clubului de Biliard si Bowling, puteti invita la joc mai multi prieteni, dar ATENTIE, cu un singur card nu se pot deschide mai multe mese de joc o data! Avand doua carduri, puteti deschide 2 mese de joc. Pentru fiecare card nou cumparat platiti taxa de 40 lei.

Dupa terminarea jocului, nu uitati sa va cereti inapoi cardul. In cazul pierderii cardului, veti plati 40 lei pentru emiterea unuia nou.


Tel. 072-BILIARD, 072-BOWLING, 021-316.10.52
Doriti sa aratati exceptional?
Un alt mod de viaţă!